Kuala Lumpur Major akan menjadi Major pertama bagi DOTA2 Pro Circuit

0
155
Kuala Lumpur Major akan menjadi Major pertama bagi DOTA2 Pro Circuit

Kuala Lumpur akhirnya akan mempunyai “moment” bagi pertandingan Dota 2, memandangkan DOTA2 Pro Circuit akan membuat hentian “Major” pertama di sini pada pertengahan November. Diselaraskan oleh PGL dengan ImbaTV China dan saluran TV Malaysia Egg Network, acara di Malaysia in mempunyai hadiah sebanyak USD1 juta dan tiga hari perlawanan yang akan berlansung di Axiata Arena.

Acara berlangsung pada 9 hingga 18 November, dengan saingan kumpulan berlaku pada 9 dan 10 dan playoff selepas itu. Bahagian umum acara berlangsung dari 16 November hingga 18 – dan jika anda mahu menghadirkan diri, tiket akan dijual pada 17 September.

the kuala lumpur major

Semua peserta akan diberi hadiah, dengan pemenang memperoleh USD350,000, sehingga tempat ke-13 hingga ke-16 yang memperoleh USD10,000. Dari maklumat “pool” hadiah, yang memperolehi hadiah individu hingga ke tempat keempat, ia akan menjadi acara “double-elimination”.

Dengan acara yang dijalankan pada sistem “Dota Pro Circuit” yang baru, akan ada tarikh akhir dan peraturan yang ditetapkan untuk pendaftaran dan kelayakan:

  1. Pasukan mesti mengunci jam mereka pada 15 September pada pukul 10:00 PG PT (1 PM ET).
  2. Kualifikasi untuk Majors berlangsung September 16-21 dalam talian dan akan mengisi majoriti slot Utama.
  3. Sejurus selepas itu, kelayakan Minor dan acara utama Minor akan berlaku. Major yang Layak mungkin TIDAK terlibat dalam perkara ini.
  4. Pemenang Minor akan mendapat tempat di Major.